luni, 28 noiembrie 2011

8 lucruri pe care nu le stiai despre Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai iubiti actori americani ai momentului. Rolurile sale bizare si diferite, dar si modul extraordinar in care le joaca, l-au facut rapid cunoscut si iubit de intreaga lume. Iata cateva lucruri inedite despre acesta:

1) Numele lui intreg este John "Johnny" Christopher Depp al II-lea.

2) Inca de la o varsta frageda obisnuia sa se automutileze, facandu-si mici taieturi cu cutitul, mai ales in zona mainilor.

3) La doar 15 ani a renuntat la liceu pentru a deveni cantaret de muzica rock. La 20 de ani s-a casatorit cu Lori Anne Allison si trupa lui ,"Six Gun Method", s-a desfiintat datorita tensiunii create de sotia lui, care era foarte geloasa.

4) Succesul serialului "21 Jump Street" l-a transformat intr-un adevarat idol. Johnny ura acest lucru sustinand ca este o situatie foarte incomoda. Lipsa controlului este lucrul care l-a facut sa accepte doar roluri care credea ca i se potrivesc.

5) Regizorul lui preferat este Tim Burton, alaturi de care a lucrat la cinci filme: "Edward Scissorhands", "Ed Wood", "Sleepy Hollow", "Charlie and the Chocolate Factory" si "Corpse Bride". Acesta practic l-a lansat pe Johnny, iar prietenia lor si usurinta cu care lucrau au dus la niste succese rasunatoare in Box Office-ul american.

6) Johnny a avut logodne esuate cu celebritati precum Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder si Kate Moss. Presa folosea pe atunci expresia: "Nu ai fost logodita cu Johnny Depp, nu existi". Momentan are o relatie de lunga durata cu starul francez Vanessa Paradis, alaturi de care are si doi copii.

7) La varsta de 12 ani s-a apucat de fumat.

8) In timpul divortului parintilor sai, Johnny a locuit alaturi de prietenul sau, Sal Jenco, intr-un Chevrolet Impala din 1967.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu